Софи Маринова спира да пее след смъртта на баща си

Софи Маринова спира да пее след смъртта на баща си

Певицата Софи Маринова потъна в траур след смъртта на баща си. Ромската перла погреба баща си Марин в родния си град Етрополе и не е в състояние да говори с никого след случилото се. 

Не е тайна, че Софи е силно привързана със семейството й си, за което се грижи от години. И все кардинално решение след кончината на своя родител, което изненада колежките и нейни фенове. 

Изпълнителката на "Плашещо сърце" реши да спре да пее за неопределен период от време. Пред собственици на клубове обявила, че няма да пее 40 дни. И побърза да отказа всички поети ангажименти, които за септември не са никак малко. 

 

"Благодаря Ви за изказаните съболезнования! На този етап участията ми ще бъдат отменени. Моля да уважите болката ми! Ваша Софи", написа тя в социалните мрежи и заяви, че няма да се появи на местата, които по-рано беше обявила, че ще пее. 

В момента заведенията търсят достойни заместници на гласовитата певица, която реши да се скрие в този труден момент и да почете паметта на своя обичан баща и най-вече да бъде до майка си, която приема случилото се най-трудно./show.blitz.bg

Коментирай

Личева

Личева 11.09.2023 17:49

Голям праз.Нейният донор поне е умрял.Дай боже всяка рабиня -дъщеря!

paslesusia

paslesusia 11.09.2023 19:45

Това е просто бомба: сега правим секс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук------ https://come.to/testoy