След новината за развода: Роксана залюби бандит ПАПАРАШКИ СНИМКИ

След новината за развода: Роксана залюби бандит ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Преди около месец фолкпевицата Роксана призна в тв интервю, че се развежда с по-младия си мъж. Към днешна дата събитията в личния й живот са не по-малко пъстри, защото тя вече му е намерила заместник.

От публикации в социалните мрежи става ясно, че певицата е залюбила немски бандит и това се е случило още преди да получи официален развод от мъжа си Александър. 

Роксана се обиди на Софи Маринова, бясна е също и на Галин

С вече бившия си мъж Александър

В страницата Роксана във фейсбук наскоро се появи публикация от LifeOnline.bg, която гласи, че изпълнителката има афера с главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка "Ангелите на Ада" (Hells Angels), които, макар и да се представят просто като фенове на мощните мотори, имат печалната слава на едни от най-злите бандити в Европа.

Задържаха Роксана на летището в Германия ВИДЕО

Досиетата на някои членове на бандата са пълни с обвинения в сводничество, трафик, рекет, убийства, обири и т.н., гласи тиражираната информация. Скорошни папарашки снимки пък показват как 37-годишната Роксана пазарува в голям хипермаркет под зоркия поглед на трима здрави охранители, които носят отличителни белези на "Ангелите".

На въпрос на Елза Парини в лайф в Тик-Ток фолкпевицата направи опит да отрече информацията, че е в близки отношения с мъж от криминалния контингент в Германия, но снимките показват съвсем друго./show.blitz.bg

Коментирай

майко мила

майко мила 28.11.2022 13:12

Хубава работа, ама .......

смях в Кауфланд

смях в Кауфланд 28.11.2022 19:35

циганорката с охрана? пазят я да не задигне нечий портфейл

Знаеща

Знаеща 29.11.2022 0:28

И тази е тъпа и нагла, абе типична циганка

Нели

Нели 30.11.2022 8:20

От кого я пазят? Да се блъсна в нея, няма да я позная:-) Просто изрусена ромка, облечена в бяло.

DRAKON

DRAKON 30.11.2022 8:27

хубава работа,ама пак циганска работа!! продължавайте да им наливате пари на тия крадливи,неграмотни,нахални ,гадни цигани които се ку4ат ,като зайци!!бактън от цигани!!!!!!

Той

Той 30.11.2022 14:24

hahahahhahahahahhaha Немски байкър генгста с мангалка хахах :-)