Роксана се обиди на Софи Маринова, бясна е също на Галин

Роксана се обиди на Софи Маринова, бясна е също на Галин

Фолк певицата Роксана обяви преди няколко дни, че се развежда с втория си мъж. Но се оказва, че освен от него, гласовитата певица е разочарована още много хора. В това число от идола си Софи Маринова, както и от по-младия си колега Галин. 

Тя развърза езика си и сподели от какво е разочарована и обидена, но пък лесно й минава, така че едва ли дълго ще я държи това негативно настроение. 

Роксана е дълбоко обидена на Софи Маринова, която не я поканила на концерта си в Арена Армеец. "Със Софи сме в приятелски отношения, поне от моя страна. Обожавам я тази жена от детството си. Силно се надявам, че и тя мен. Не ме покани на нейния концерт, което ме обиди, но тя знае, че ми минава бързо, на една цигара време. Ние имаме уникален дует заедно, един от най-майсторските правени изобщо в тази държава. Но така е преценила, така го е усетила. На следващия концерт евентуално ще ме покани", сподели тя в интервю пред Мон Дьо.

Роксана, която често е сравнявана именно със Софи Маринова призна и за друг колега, който я разочаровал. Без да назовава името му, мнозина се досетиха, че най-вероятно говори за Галин. Случката с него била по време на пандемията, когато всички изпълнители били в криза, нямали участия заради затворените клубове и кръчми.

"Събрахме се доста имена от жанра за протест, заставаме на паветата и никой не ни обърна внимание от телевизиите. Решаваме, че ще си тръгваме, в същия момент журналист от Нова телевизия ми свирна на уста... "Върни се, върни се! Казвайте каквото имате да казвате!" А в този момент всички се бяхме пръснали.. Мъжът ми тогава ме подкани: "Застани и говори сама!", но аз отказах, казах че ще звънна на колегите, ние това го организирахме заедно. За 10-15 минути ги събрах, но мой колега не дава думата на никой и се изцепва: "Заради 300 умрели, ние няма да седим вкъщи!" Съжалявам, че тогава не го прекъснах. Та същият този колега след това в интервю обясни, че заради него сме почнали да ходим по участия", разказа Роксана, а в думите си най-вероятно визира самия Галин./show.blitz.bg

Коментирай

Dinko

Dinko 29.10.2022 16:36

Тая и тя за голямата работа се има...

Абе

Абе 30.10.2022 9:58

Сигански драми.