След ареста на брат му и откритата дрога в кръвта, Борис Дали гази нагло закона и застрашава живота на.... ВИДЕО

След ареста на брат му и откритата дрога в кръвта, Борис Дали гази нагло закона и застрашава живота на.... ВИДЕО

Само преди броени часове братът на Борис Дали бе хванат да шофира с голямо количество кокаин в кръвта. А самият Борис Дали нарушава нагло закона и подлежи на глоба, алармират пред медията ни възмутени граждани. Пайнерският изпълнител неведнъж е демонстрирал страстта си към високите скорости, но това застрашава живота на случайни минувачи. 

Тези дни в един от родните ни морски курорти Борката реши да демонстрира шофьорските си умения, мислейки си, че се намира в сцена на "Бързи и яростни". 

 

От клипчето ясно си личи, че Борис Дали настиска педала повече от позволеното за населено място и сериозно движение. Но искал да покаже новото си червено кабрио, което отдалеч хваща окото и със сигурност жените му се лепят като мухи на мед. 

Изпълнителят на "Пиян" обича са шофира мощни коли и често си позволява да превърта километража. Освен това, Борката има мотор, с който също прави заплашителни за околните действия. Карането на една гума е негова запазена марка, с което застрашава собствения си живот и този на случайни хора, които неволно са се озовали свидетели на сцената./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

kravar

kravar 20.08.2022 14:50

MRASEN OBITAK ! OBSRAN S DIARIQ !

Знаеща

Знаеща 20.08.2022 21:06

Комплексар мръсен, боклуци и наркомани

BG000085

BG000085 20.08.2022 23:59

дреме ми на шнорхела

Рубльов

Рубльов 21.08.2022 10:02

Да продължава са кара на една гума. Гъзарите Господ ги прибира да са заедно на едно място .