Скандал! Преподавател от УНСС пее чалга песен на Константин пред студентите си ВИДЕО

Скандал! Преподавател от УНСС пее чалга песен на Константин пред студентите си ВИДЕО

Преподавател в Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) пее хита на Константин "Ти си само 8 клас". Видеоклип с такова съдържание стана хит в социалната мрежа Tik-Tok, като само за два дни има над 100 хиляди преглеждания.

От кадрите се вижда как въпросният преподавател стои пред пълна аудитория със студенти, които се наслаждават на музикалното му изпълнение.На този фон обаче се оказва, че преподавателят всъщност е световноизвестен оперен певец, казва ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров. В свой коментар в социалните мрежи той написа: "Ще помоля хейтърите първо да видят залата, пълна със студенти, добре оборудваната аудитория с технически средства и аудио техника. Второ, това, което не се вижда, е, че преподавателят е световноизвестен оперен певец и предприемач, темата на лекцията е за музикалното предприемачество, а дисциплината естествено е "Предприемачество". Така че УНСС rulz", казва Димитров.

В коментарите под неговата публикация пък се вижда как студенти са присъствали и на други негови изпълнения, а именно - оперни. Последваха и множество положителни коментари. Цялото видео.

 


 

@tststs2727 #унсс #университет #университетзанационалноисветовностопанство #universityofnationalandworldeconomy #unss #лекции #лекция #konstantin #koceto #koce @КОНСТАНТИН #tisisamoosmiklas #тисисамоосмиклас #опера #владимирмаринов #нещоразлично #нещонеочаквано ♬ original sound - .........

Коментирай

Ами,

Ами, 14.03.2023 10:44

И оперен певец не е застрахован да не стане за резул.

анонимен

анонимен 14.03.2023 20:56

Каквато държавата, такива и професорите.

Кортак

Кортак 14.03.2023 21:09

После изплющял и няколко негово студентки

Дааам

Дааам 14.03.2023 23:47

Добре , че лекцията не е била по педагогика, а преподавателя да покаже и как се обичат деца от педофилите! Не че подбора на текст и песен не е долу горе същото де!