logo

Синът на Стораро и Теди Александрова крият връзката си от година ВИДЕО

Синът на Стораро и Теди Александрова крият връзката си от година ВИДЕО

Още в първите часове на новата година шоубизнесът бе разтърсен от бомбастична новина и нова светска двойка. Става въпрос за малкия син на Тони Стораро - Емрах и чалга пеперудката Теди Александрова. 

Двамата не са коментирали до момента отношенията си, но доста хора от музикалната гилдия са нясно с техните любовни отношения. А те не са от вчера или днес. Почти година Теди и Емрах успяват да скрият от медийното пространство, че са интимна двойка в живота. 

Оказа се, че хитовите изпълнители въртят любов от близо година. Чувствата им се проявяват по време на записите на дуетното им парче "Сърце мое" и постепенно през месеците се задълбочават. Явно са решили да запазят този момент за себе си и да не разчитат на реклама от личния си живот. 

Пайнерката е с 12 години по-голяма от колегата си, което даде повод за клюки и жлъчни коментари. Има и такива, които поставят любовта на преден план и не отдават толкова голямо значение на възрастта. А в попфолка най-успешните връзки са именно на певици с по-млади от тях мъже. 

Деси Слава от край време си пада по по-малки от нея мъже. С 19-години по-младия от нея ММА боец Благой Найденов успя да свие семейно гнезно и дори му роди син. Всички ги сочат с пръст, че може да й е син, но те напук на слуховете си живеят прекрасно и доказаха, че за любовтта възраст няма. 

Разликата на Камелия и Цветин също е голяма - той е с 8-години по-малък от любимата си. Това не им пречи да са пример за една от най-успешните връзки в шоубизнеса изобщо. 

Певицата Джена също е по-голяма с 8 години от съпруга си Атанас Стоев-младши, а вече толкова години са заедно изглеждат все по-влюбени един в друг. Към списъка на жени с по-млади мъже спадат още Софи Маринова, Алисия, Таня Боева и т.н. 

Шоубизнесът познава още много успешни връзки на жени с по-млади от тях мъже, които са далеч от попфолк жанра. Жени Калканджиева и Тачо, а също така Гала и Стефан, както и още много други./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 08.01.2021 17:04

Не ни занимавайте с цигански глупости.