Симона Загорова изненадващо призна, че вече е готова да... СНИМКА

Симона Загорова изненадващо призна, че вече е готова да... СНИМКА

Въпреки че роди само преди два месеца Симона Загорова вече признава, че е готова да има още деца. Щерката на Глория изненада не само близките си, но и приятелите с това признания.

Очевидно майчинството се отразява доста вдъхновяващо на младата певица, която наскоро направи доста любопитно признание в публичното пространство.

Мързеливият мъж на Симона не искал да работи! Чака тя да го издържа.

"Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че ако имаме две рожби, едната ще е кръстена на майка ми, а другата - на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава уважение и признание за грижите й през годините. Всяка маминка трябва да има внуче, носещо името й", сподели Симона пред "Уикенд".

Симона Загорова изненада Глория, показа нов... ВИДЕО

Певицата разкрива още, че е готова за сватба, но засега приоритет й е детето. Признава, че по време на бременността не се е ограничавала с любимите си лакомства, но вече се е отървала от излишните килограми.

Глория показа внучето, първата им СНИМКА умили мрежата

"Имах повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм. Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си. Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми", споделя Загорова./show.blitz.bg

Коментирай