Шок! Фен на Емануела призна, че е получил смъртни заплахи!

Шок! Фен на Емануела призна, че е получил смъртни заплахи!

Наскоро фолкпевицата Емануела сподели, че е станала жертва на свой напорист почитател, който не спира да я преследва, където и да отиде. И това продължава не ден, два или седмица, а цели четири години.

Малко след като звездата се оплака публично, стана така, че и фенът й последва този пример - и се оплака, че е бил заплашван, пише "Хотнюз". Изданието публикува и автентично писмо от въпросния фен, на което Емануела все още не е реагирала.

В писмото си въпросният твърди, че е бил нападнат физически от приятеля на Емануела, а малко преди този инцидент "отношенията" между него и любимката му са се обтегнали.

Шок! Съдът взе детето на Емануела!

"Аз ще ви кажа какво се случи. Лицето Н.М. - така наречен и нарочен като приятел не Емануела, нападна моята личност физически заедно с друго лице - негов познат - покерджия, както се разбира.

Това стана след посещение на заведение в Благоевград", се казва в писмото от почитателя на фолкдивата.

"..аз отбих атаката, неутрализирах я, и в тази ситуация можеше аз да ги инвалидизирам или убия. Вероятно е трябвало, но аз нямах такива цели. Може да се каже, че М.Н. в момента живее втори живот, защото аз му го дадох, аз му го оставих", се казва още в словоизлиянието.

Топ изненада от таен обожател спря дъха на Емануела! (СНИМКИ)

А също, че "М.Н. същата вечер преди това отправяше смъртни заплахи към мен, че щял да изкърти главата на моята личност като ме види навън!

Причината и целта му беше да се опитва да ми нарежда къде и кога мога да ходя и съответно да не ходя, а аз не съм бил спазвал неговите нареждания, и това значело, че вече трябва да има наказание."

Извън оплакването, че е преследвана от напорист фен, до този момент Емануела не е споделяла никакви подробности, свързани с него.

Емануела се престраши, снима си дупето (СНИМКА)

"Емануела се държи супер странно и неадекватно от доста продължително време. Възможно е това да е недоразумение, но продължителността на всичко това е вече доста съмнителна, тя не прави опити да разреши или провери ситуацията, не реагира адекватно на забележките ми, че не се държи нормално, което води на мисълта, че тя нещо е шантава", се казва още в писмото на нейния фен./show.blitz.bg
 

 

Коментирай