Обсебен тип преследва Емануела (СНИМКИ)

Обсебен тип преследва Емануела (СНИМКИ)

Да си красив и известен понякога има и негативна страна. Такъв е случаят с певицата Емануела, която се е видяла в чудо от таен обожател, който упражнява психически тормоз върху нея, научи репортер на "ШОУ". 

Топ звездата на "Пайнер" от известно време получава непрекъснато съобщения в социалните мрежи, които са присъщи за един истински психопат. Тайнственият господин първоначално не разкривал самоличността си и пишел от празни профили. След като няколко пъти чалга дивата го блокира, той решава да се разкрие пред нея.

На едно от участията й в столицата той я чака на задния вход на клуба с огромен букет в ръка. Тогава й разкрива, че той стои зад множеството съобщения и коментари във "Фейсбук". Следва обяснение в любов, а Емануела е изведена с охрана до колата си. 

  

Мъжът, който непрекъснато тормози Емануела 

Със сигурност това не е първият влюбен в нея фен, но досега никога не й се е случвало да попадне на толкова обсебен и откачен тип. Той посещава всяко нейно участие и я следи с налудничав поглед по време ня изявата й. От нейни близки разбрахме, че винаги идва сам и гледа много лошо, когато някой мъж я заговори. А след това й го натяква в съобщения във "Фейсбук". 

Изпълнителката на "Нотариално заверен" се е изплашила от напористия ухажор, тъй като във всяко негово писмо присъствали неща за висшия разум и Вселената, които му "говорят" какво трябва да направи./show.blitz.bg

Ето част от писанията му, адресирани до пайнерката: 

  

 

 

 

Коментирай

Анонимна

Анонимна 24.02.2019 19:01

Какво е станало? Тя не го ли харесва? Какво хубаво момче! Според мен трябва да се вземат.

до "Анонимна"

до "Анонимна" 24.02.2019 21:22

"Анонимна" всички знаем, че ти си тоя психар. Не те е срам..

хейти

хейти 25.02.2019 17:18

този е много опасен ,сега емито трябва да се бръкне за тежка охрана.елвиса няма да може да помогне,защото той е по секса и букетите и не става за други дейности.

ПОРЕЦ ВДОВЕЦ С МНОГО РАЗПРАН ГЪЕЦ

ПОРЕЦ ВДОВЕЦ С МНОГО РАЗПРАН ГЪЕЦ 26.02.2019 12:50

Този бунак да си увеличи диоптера, ако види тоз грозен кукер без грим и фотошоп ще му се додрайфа.

taka e

taka e 26.02.2019 16:57

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

Наблюдателен

Наблюдателен 26.02.2019 20:53

Трябва да отбележим, че в момента, и явно това не е от вчера, и двата профила са свободни и всеки може да ги заеме и да си пише от тях, каквото си иска. И после доказвай кой кой е и за кой пост е поел отговорност.

Гриогр

Гриогр 27.02.2019 11:28

Емито може да е всякаква но е красавица .

uresuzeluzh

uresuzeluzh 19.05.2019 5:30

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone[/url] Prednisone Without Prescription zav.suoj.show.blitz.bg.qbt.gt http://mewkid.net/buy-prednisone/

ulutonofufefa

ulutonofufefa 19.05.2019 7:11

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone[/url] Prednisone wks.zzol.show.blitz.bg.gyw.yq http://mewkid.net/buy-prednisone/