Шок! Азис съветва Папи Ханс да си продаде дупето

Шок! Азис съветва Папи Ханс да си продаде дупето

След дуета им “Тясно”, родните музикални фенове не спират да си задават въпроса дали Азис и Папи Ханс не са нещо повече от дуетни половинки.

Разбира се, двамата отрекоха всякакви слухове за интимност помежду си. Според близки до младия поет Константин Трендафилов, фолк-дружката му е дала ключови сексуални съвети, които да го изстрелят на върха в кариерата.

Азис и Папи Ханс лъснаха голи в гей порно ВИДЕО 18 +

"Азис директно си каза на Папи, че ако се заиграва със сексуалността си, ще има многократно по-голям успех и продажби. "Продай дупето скъпо", така го учи Василка, която май е успяла да му влезе под кожата", твърдят близки до двамата. Папи Ханс не е мой тип”, твърди иначе Азо, но ако не любовник, има намерение да го играе поне ментор на далеч по-младия певец, пише "Хотнюз". 

Азис и преди това е канил личности извън чалгата да се включат в музикалните му проекти. Актрисата Цветана Манева участва в клипа на песента му “Позна ли ме” преди 2 години и предизвика пяна и плюнки сред родната общност от културтрегери.

Хора, какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л ?! Защо не можете да слушате песента, без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Нашата песен е революция, откъдето и да я погледнеш. Не е нужно да я харесате, както и да ме питате какъв любовник е той. Ами не знам, мамка му! За съжаление, не знам!”, твърди още Костинбродския славей./show.blitz.bg