logo

Азис и Папи Ханс лъснаха голи в гей порно ВИДЕО 18 +

Азис и Папи Ханс лъснаха голи в гей порно ВИДЕО 18 +

Кой може да очаква, че между Азис и Папи Ханс може да се зароди нещо. И то нещо скандално, което втрещи цялата общност. 

Като че ли сме свикнали вече на гей изцепките на Азис, но в комбинация с палавия Папи Ханс дойде като гръм от ясно небе. Още повече с непрекъснатия стремеж вторият да се прави на мъж, макар и за него да се чуват различни слухове относно сексуалната му ориентация. 

Хванаха Папи Ханс с наша гей звезда СНИМКИ 18+

Краля на фолка и писателят, който проби и на музикалната сцена, се събраха за общ проект. Видеото на "Тясно" е повече от скандално. Виждаме двамата мъже доли го кръста и в доста опасни пози. Азис дори си позволява да гали краката на Папи, който лежи на леглото по боксерки или къси гащи, трудно ни е да определим. 

"Изглеждат като влюбена двойка. Май ще се окажа, че там има нещо повече от съвместен проект. А да не забравяме, че Азис не прави с когото и да е песни", гласи един от коментарите относно скандалното парче на двамата изпълнители. 

Азис отправи трогателни думи към Папи Ханс. По повод на партньорството си с него, фолк изпълнителят сподели в социалната мрежа. „Да, моят брат е бял, аз не съм!
Срещнах приятел, брат, нов свят! Благодаря за всичката музика, смях и незабравими моменти. Целият екип ми счупихте главата! Убийствени професионалисти! Папи, ти си другото нещо случило се на България в музиката“, пише той./show.blitz.bg