Шок! Андреа преживя поредна жестока загуба СНИМКИ

Шок! Андреа преживя поредна жестока загуба СНИМКИ

Последните няколко години съвсем не са розови в личен план за Андреа. Фолк дивата първо се раздели с дългогодишния си любим Кубрат Пулев, а ето, че сега й се налага да преживее още една загуба.

Става дума за доскорошната й дружба Моника Валериева, с която често обикаляха заедно екзотични кътчета от света. И разбира се - пускаха от там добре фотошопирани кадри.

Потрес! Андреа благодари на Рачков за гаврата СНИМКА 18+

Между двете изкусителки май се е случило нещо не толкова приятно, щом неочаквано отношенията им охладняха. Андреа и Моника вече не ходят заедно по екскурзии, нито споделят личните си празници.

Пореден ужас за Андреа! Няма да повярвате какво й и се случи...

Все още не става ясна причината за разрива в отношенията им, но е факт, че Валериева не беше сред гостите на рождения ден на фолк изпълнителката в края на януари. И май точно тя е тази, която е сложила първа точка на приятелството им, което датира от доста отдавна.

Двете се запознават, когато едната е едва на 15 г., а другата - на 18. Срещат се в заведение, когато Андреа предложила да се настани на масата на Валериева. "Аз и Андреа имахме "раздяла" за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери", разказваше преди време Моника Валериева, пише "Хотнюз"

Кулагин изобличи Моника Валериева и стана страшно! СНИМКА

Според слуховете двете тогава "скъсали" заради слухове, че брюнетката си ляга с мъжа й - Пулев. "Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна", коментираше тогава моделката./show.blitz.bg

Коментирай