Пореден ужас за Андреа! Няма да повярвате какво й се случи....

Пореден ужас за Андреа! Няма да повярвате какво й се случи....

Андреа а-ха да остана без хонорар след участие в Крумовград Преди време кметът Себихан Мехмед поканил блондинката да весели хората на празник на града.

Тя се възползвала от ниския хонорар на миньончето - 1500 лева, и смятала, че така ще осигури известна певица за добри пари, а хората ще са предоволни.

Андреа пак прекали с фотошопа и се пусна... от рая! СНИМКИ 18+


Кметицата не ползвала социални мрежи и не подозирала, че Андреа пипа всичките си снимки с фотошоп. Тя очаквала пред нея да се появи русо, дългокрако и слабо сексапилно Барби, пише "Уикенд". 

В уречения час обаче на срещата се изсипала ниска и доста пухкава дама, по-подходяща за санаториума на д-р Емилова, отколкото за сцена. Ошашавената Себихан Мехмед започнала да спори, че имала уговорка да пее Андреа, а не никому неизвестна певица. Изумена, Мехмед дори отворила телефона си и показала как изглежда фолк певицата и настоявала, че 90-килограмовата дебеланка пред нея няма нищо общо с образа от видеоклиповете.

За околните ситуацията била комична, но за кметицата и самата Андреа – трагична. Кметът на Крумовград спорила половин час, че жената пред него не е Андреа, но в крайна сметка склонила да я качи на сцената. След края на плейбека на чалга дивата, тя все пак получила някакви пари, но до последно Себихан била убедена, че това на сцената не е Андреа, а западнала кръчмарска певица.

Андреа пак се чекне гола във ВИДЕО 18+„Не знам как самата Теодора преживява тези ситуации, но е много срамно, че на живо няма нищо общо с образа си от снимките в социалните мрежи. Жалка картинка! Всички обработват кадрите, но тя много прекалява. Не може да си висока 1,60 см, с къси крака, а да се правиш на Ирина Шейк”, смеят се в жанра./show.blitz.bg

 

Коментирай

Съсед

Съсед 07.02.2020 12:59

Само да вметна, че кметът на Крумовград е ГОСПОЖА Себихан Мехмед, а не е ТОЙ...

КОНСТАНТИННОВ

КОНСТАНТИННОВ 07.02.2020 17:43

Защо ни занимавате с тоя парцал?

Бай Хой

Бай Хой 08.02.2020 14:36

Абе дейба ваща мама ..Какво занимавате хората с глупости бе некадърни журналисти

Мадам

Мадам 08.02.2020 15:10

Смятайте какво им на клиентите ми като си я поръчат за час.

Разумен

Разумен 07.09.2020 23:14

Не ви ли е срам да сипете обиди, това най-малкото е жена! Грозна статия, нецеляща да информира, а само и единствено да унижи и обиди!!!