Шаш! Обявиха Азис за гей икона на Балканите СНИМКА

Шаш! Обявиха Азис за гей икона на Балканите СНИМКА

Германско издание обяви поп фолк звездата Азис за гей икона на Балканите. Кралят на поп фолка у нас е описан като "български ром и гей", като не е спестена и част от личната му история, включително, че е роден в женски затвор.

"Хомосексуални артисти в Югоизточна Европа: между конвенции, църква и клишета", това заглавие носи големият материал на немското издание Deutshe Welle относно хомофобията на Балканите, в който един от главните герои е именно фолкидолът Азис.

Азис пусна СНИМКА от операционната маса! Този път коригира...

В текста е посочено как балканските страни все още се борят да приемат многообразието, пише "Монитор".

"И до ден-днешен изпитвам предразсъдъци, които вероятно ще ме съпътстват до смъртта ми. Дори когато бях само на пет или шест години, децата отказваха да играят с мен, защото установиха, че мириша. Майка ми ме къпеше и парфюмираше обилно по два пъти на ден, дори ми слагаше предимно бели дрехи, за да изглеждам по-чист, но това само подчертаваше тъмната ми кожа още повече", изповядва се Азис.

Азис втрещи с гола СНИМКА 18+, а с ръцете си...

От немското издание не пропускат да похвалят родната звезда, споделяйки за популярността му по цял свят, включително в Азия. Според авторите той провокира консервативното патриархално общество и в същото време текстовете на песните му са с дълбоко значение.

"В моята позиция на успешен артист от днешна гледна точка цветът на кожата ми и сексуалността ми са простими. Аз представлявам свобода и това притеснява някои, защото мнозина искат всички ние да сме бели и да имаме сини очи. Да си черен и хомосексуален, е трудно не само в България, но навсякъде. Ние не сме добре дошли", споделя още изпълнителят на "Хабиби".

Към материала е пуснато и видеото към песента на Азис Who Cares. Една от водещите снимки също е от въпросния клип и запечатва целувка между певеца и звездата от филми за възрастни Алекс Марте - италианец със 120 пълнометражни ленти в гей порното.

Шок! Лъсна мъжкото достойнство на Азис СНИМКА 18+

Припомняме, че именно с него сюжетът на парчето поставя Азис в афера, докато бившата плеймейтка Светлана Гущерова играе негова съпруга. Двамата мъжаги са в ролите на полицаи, които се срещат тайно. Не липсват и пикантни моменти като целувки и дори сцени в леглото./show.blitz.bg

Коментирай

Коко

Коко 22.06.2020 10:24

Дойче зеле... какво друго да очакваш!

Ру Пол

Ру Пол 22.06.2020 19:16

Ами всичко написано си е вярно за България и задръстените и тъпи жители.

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 22.06.2020 19:46

http://kamerimoreto.eti.pw

до педала

до педала 22.06.2020 20:51

Ами разкарай се от тука,никой не те държи насила!Бегай в Холандия,там не са задръстени и тъпи,дееба педераста смотан,дееба!

Ха сега де

Ха сега де 23.06.2020 4:36

Опитвам се да бъда толерантен, но майката природа в мен крещи: отврат!

Оле

Оле 23.06.2020 12:28

Ма не го слушайте , Азис с този образ е известен,в противен случай ще е само един посредствен певец.

Svoboda

Svoboda 24.06.2020 0:39

Shte povarna!

obektiven

obektiven 24.06.2020 10:19

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ НАСИЛА С НЕЩО ,КОЕТО НЕ ПРИЕМАМ И НЕ СМЯТАМ ЗА ЕСТЕСТВЕНО .ПЕДЕРАСТИЯТА Е БОЛЕСТ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА ,ЗАЩОТО Е ГНУСНА И РАЗВРАЩАВА ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ПОДРАСТВАЩИТЕ.