Азис втрещи с гола СНИМКА 18+, а с ръцете си...

Азис втрещи с гола СНИМКА 18+, а с ръцете си...

Краля на фолка Азис започна все по-често да споделя свои еротични снимки. Направи го и сега, като за повече ефект е прикрил с ръка мъжкото си достойнство. 

Той така и не успя да направи мечтаното тяло, но не можем да отречем, че е смъкнал доста от излишните килограми, с които се бореше в продължение на години. Сега обаче го е връхлетяла нова мода - иска да е мъжествен и е предприел присаждане на косми, които, според него, ще го доближат до този идеал. 

Азис втрещи с гол задник и това, което излиза от там СНИМКА 18+

Шок! Лъсна мъжкото достойнство на Азис СНИМКА 18+

Макар да изглежда гол на снимката, той пише, че все пак е с гащи, но не се виждат. На показ са обаче космите по гърдите и коремната област, които си присадил в Турция. Повечето мъже се епилират и искат да се отърват от излишното окосмение, но при Азис нещата винаги се случват наобратно. 

Прави впечатление, че той забранява коментарите на всички по-провокативни фотоси, които биха породили разнородни коментари. Изпълнителят на "Мотел" неведнъж е показвал, че не търпи хейтърски коментари и силно се засяга от обиди и квалификации. За собствен душевен комфорт предпочита последователите му да нямат право да изказват мнение под снимките, за да не чете глупости за себе си, които помрачават доброто му настроение. /show.blitz.bg

Коментирай

Шаро

Шаро 23.04.2020 9:48

ГНУСЕН МАНГАЛ

Иванов

Иванов 23.04.2020 9:56

Една инфрмационна агенция,която се уважава не би ни занимавала с простотии.Тия ,които пишат за Азис,за Мара Отварачката,за Сузанита,за дъщерята на Анелия,че си сложила джуки и т.н. са елементарни проводници на чалгата и опростачването на нацията.

Папю

Папю 23.04.2020 18:52

А дали скоро се е къпал

Poeta

Poeta 23.04.2020 18:53

Стадото в България докато не се пробуди такива гнусари ще го онождат...Децата им ще взимат евтини дроги и ще се изтрепват ще ги таковат евроГейски пръчове и т.н.

китайката

китайката 23.04.2020 19:35

Радка Тушева ли е фотографката? Големи приятелки го раздават. А дали лесбийстват???

Калчу

Калчу 23.04.2020 20:11

Колко красив ма___л!!! Много дълго ще го галя по ду__то

krasi-ira-nevi1

krasi-ira-nevi1 24.04.2020 0:02

Zashto obrashtate vnimanie na tozi propadnal ciganin.