Сашка Васева с първи думи след новината за развода

Сашка Васева с първи думи след новината за развода

Сашка Васева отново се оказа в епицентъра на клюките. Някои медии решиха да припомнят за дупнишката Мадона и отново да създадат сензация, че се развежда със съпруга си Христо Бакърджиев. 

Бизнесменът се бил изнесъл от съвместното жилище със Сашка, където останала да живее певицата с двете им деца Христина-Елена и  Христо-Никола. Зложелатели припомнят, че това е трета раздяла за семейството.

С наш репортер се свърза певицата Сашка Васева, която се оказа крайно възмутена от плъзналите спекулации. "Няма такова нещо. Лъжа е, че ще се развеждам. На 4 юли със съпруга ми празнувахте 20 години брак. Заедно сме и се обичаме. А някои медии явно са го закъсали откъм новини и решила да създават сензации. Уви, този път не сте на прав път, но лоша реклама няма", сподели пред БЛИЦ изпълнителката на "Левовете в марки".

Сашка и Христо минаха през много кризи по време на брака си и в действителност няколко пъти бяха на косъм от развод. И двамата споделят обаче, че са надраснали тези моменти и са успели да намерят отново път един към друг. И към към момента се чувстват добре заедно и нямат намерение да се разделят./show.blitz.bg

 

Коментирай