Бомба! Сашка Васева се развежда след 20 години брак!

Бомба! Сашка Васева се развежда след 20 години брак!

Бракът на Дупнишката Мадона Сашка Васева и съпругът й Христо Бакърджиев е на път да се разпадне окончателно. И този път отношенията между двамата изглеждат много критични.

Наскоро бизнесменът се изнесъл от дома си и певицата останала да живее само с дъщеря си Христина-Елена и синът си Христо-Никола, пише "Марица". Но засега не е ясно дали Христо Бакърджиев ще размисли и ще се върне обратно. По всичко изглежда, че няма такива намерения.

Междувремено пък прелюботна подробност е, че Сашка е променила и семейния си статус във Фейсбук от "омъжена" на "сложно е".

Разкритие! Ето истинската възраст на фолкзвездите!

Припомняме, че това е третият път, в който семейството е пред разпад за близо 20 години брак. След първата подадена молба за развод Васева забременява с второто им дете и молбата е оттеглена.

През 2015-а двамата отново се скараха заради правата над семейната кола и Бакърджиев подаде молба за развод. Певицата се опита да поднови поп-фолк кариерата си с участие в риалитито "ВИП Брадър" и с нова песен с модерно звучене, но и там нещата удариха на камък./show.blitz.bg

Коментирай