Рени заби звучен шамар на колежките си, ето защо ВИДЕО

Рени заби звучен шамар на колежките си, ето защо ВИДЕО

Певицата Рени превзема ефира в новогодишната нощ. Изпълнителката на хита "Като птица съм свободна" сложи в малкия си джоб своите колежки като триумфира в българския и сръбския ефир в новогодишната нощ. 

Освен че ще се появи в няколко медии от родния ефир, певицата ще изгрее и в две от най-гледаните музикални телевизии в Сърбия – DM SAT и SEZAM TV, за чиито програми не за първи път получава покана.

Там тя се изявява с общо пет песни. Три от тях са по текст на легендарната текстописка Марина Туцакович, която скоро ни напусна.

“Щастлива съм, че третият ми сръбски албум е главно с песни по текст на Марина, която пишеше предимно за Цеца. Изключително смислени са и за това в нейна чест избрах да припомня няколко от тях”- споделя певицата.

В пет наши телевизии Рени ще бъде представена с най-новата си песен “Музика свири”. След участието си в “Маскираният певец”, изпълнителката ще участва и в новогодишния концерт на шоуто по NOVA.

Зрителите на БНТ, 7/8 ТВ, Тянков ТВ и Евроком също ще могат да се насладят на фолклорното изпълнение, събрало 200 000 преглеждания в интернет само за две седмици./show.blitz.bg

 

Коментирай

къню

къню 30.12.2021 17:11

ох на дядо.....! дядо иска да я цунка по мазното клиторче......! после може да и забие един дебел....

ай сиктер

ай сиктер 30.12.2021 18:01

Не ни занимавайте с гнусната чалга.