Райна заби ново гадже и този път... СНИМКИ 18+

Райна заби ново гадже и този път... СНИМКИ 18+

Фолкпевицата Райна е запалена по екзотичните пътешествия и почти няма кътче на земята, което да не е видяла с очите. Пандемичната обстановка в света осуети някои нейни планувани пътешествия, но пък успя да посети най-модерната в момента дестинация - Египет. 

 Звездата на „Пайнер" направи съпричастни на приятните си емоции и феновете, като сподели в социалните мрежи интересни кадри от жадуваната ваканция. Въпреки че на снимките певицата позира сама, от сторитата й става ясно, че се чувства влюбена.

Райна изпоти със секси пози и дълги крака в Египет СНИМКИ 18+

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

Кой е обектът на нейната любов засега тя не афишира, а умело лавира, загатвайки чрез детайли на снимките, че не е сама по време на това приятно пътуване.Новият мъж в живота й също обичал пътешествията, което е сигурен знак на певицата.

Райна е със смесени чувства от Египет и я намира за противоречива страна, но пък със страшна история и определено си заслужава поне веднъж в живота си човек да я види отблизо. Фенове я питат коя е следващата й дестинация, а тя изброи няколко български градове - Златица, Свети Влас, Пловдив и т.н., където има вече поети участия след приключването на поредния локдаун. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

Преди време обичаната изпълнителка разкри, че се задава и нов музикален проект. „Започвам да подготвям песен за вече толковааааааа нетърпеливите, мисля, че получих вдъховение , най-после“, сподели тя, а вероятно вдъхновението й е отново тайнственият мъж./show.blitz.bg