logo

Райна взриви с емоционална изповед

Райна взриви с емоционална изповед

Фолкпевицата Райна се опита уж със спокоен тон да обясни на своите последователи във Фейсбук, че не се чувства тъжна и самотна на рождения си ден. Но от текста, който красавицата „изля“ в официалния си профил се усеща раздразнение от коментарите за личния й живот и раздялата с ММА боеца Валери Тюлеков.

"Мили хора, виждам, че голяма част от вас са се подвели от публикациите, които се тиражираха преди около две седмици, по повод рожденият ми ден, според които, видиш ли съм отпразнувала празника си ''самичка, тъжна '' и прочие.. Зная от къде са изфабрикувани те, но това е друга тема, която е под достойнството ми да коментирам...", категорично отсече лютата македонка. 

Изненада! Константин и Райна отново се...

Изненада! Райна се хвърли в обятията на Атанас Месечков! СНИМКИ

На 30 септември тя чукна цели 38 години. Певицата не може да си намери място от гняв, че не й върви с мъжете и не може да свие щастливо семейно гнезго. Родителите й пък я натискат за наследник, тъй като наближава 40-те и ще изпусне и последния влак. 

Райна обаче е на друга вълна. Тя предпочита да се теши с обиколки по света и да опознава нови и неподозирани места. На рождения си ден си позволи да си пожелае нещо лично, което сподели с приятелите си в социалната мрежа. "Честит ми рожден ден, официално. Пожелавам си здраве и това на всички мои близки. Пожелавам си да обиколя света. Пожелавам си щастие и късмет.  Пожелавам си истински хора в живота си. И още ще си пожелавам, но наум", написа изпълнителката на "А бях ти казала"./show.blitz.bg

Коментирай