logo

Райна скочи много лошо на колежките си! Обвини ги в...

Райна скочи много лошо на колежките си! Обвини ги в...

Не е новина, че в поп фолк средите от години завистта и лицемерието са традиционно присъствие. Много пъти сме ставали свидетели на кавги и скандали между звездите, но това, което направи Райна сега, няма кой да го бие...

Фолк дивата, известна с лютия си македонски нрав, направи буквално на пух и прах колежките си, обвинявайки ги в нещо немислимо.

Ето кой плаща скъпите почивки на Райна!

Още от началото на кариерата си Пилето на попфолка, както наричат Райна, се отличава от останалите си колежки най-вече с това, че няма и капка силикон по себе си. Още тогава тя умишлено се дистанцира от колежките си, пише "Галерия".

Райна взриви с емоционална изповед

Години наред певицата непрестанно е нападала колежките си, хвърляйки им редица обвинения, че не могат да пеят, правят песни на конвейер, залагат на пошлостта и разчитат на богато спонсори.

"Измисляме си идеалния живот и се стремим да поддържаме всичко така, както ни е необходимо и изгодно. Фотошоп - виждаш онова, което искаш, а не отнова, което си. Демонстративни любови. Подражаване на скъпоизглеждащи мацки в Инстаграм и copy-paste на позите им, дрехите им, снимките им със 100 червени рози в леглото.

Изненада! Константин и Райна отново се...

Продажни души, продажни тела. Непрестанни демонстрации и парадиране с всичко. Пресилен, напудрени отношения, фалшиви сълзи", избухна преди време Райна.

Нападнатите певици не й останаха длъжни и заявиха, че тя е злобна, посредствена и с нереално високо самочувствие. Неслучайно македонката няма нито един дует с друга певица. Само от време на време общува с Димана и Галена./show.blitz.bg

Коментирай