logo

Райна с голяма изненада за Коледа ВИДЕО

Райна с голяма изненада за Коледа ВИДЕО

2020-а година за Райна е белязана с появата на нейния 5-ти фолклорен албум "Българийо, една". Въпреки пандемията и неудачите с концертната дейност, певицата успя да зарадва почитателите си с 11 красиви мелодии, събрани в този компактдиск.

Точно преди Коледа, по традиция, зрителите на телевизия "Планета Фолк" ще видят и най-новата екранизация – "Снощи съм, мамо". Музиката и текстът на песента са на Теофил Гешев, аранжиментът е направен от Димитър Динев, а режисьор на видеото е Иван Димитров – Torex.

Райна отвори бутилка вино в парка и показа... СНИМКИ

"Снощи съм, мамо" заснехме още през май месец в Малашевската планина, близо до с. Игралище. Заедно с танцьорите от АНПТ “Никола Вапцаров” бяхме и в с. Коларово до Петрич. Горда съм, че в клипа представям една уникална народна носия от нашия край, изключително красива и богат”, споделя изпълнителката.

Райна показа как стяга дупето си ВИДЕО

“Снощи съм, мамо” е деветата песен от албума “Българийо, една”, с която Райна прави щастливи зрителите на телевизия “Планета Фолк”, съобщават от музикалния канал. Певицата припомня, че в деня на виното и любовта – 14 февруари е зарадвала почитателите на българските ритми с “Мъка ме налегна” – трио с баща и син Раданови.

Райна каза дали има силикон в гърдите и на кой прякор се ядосва

Видеоклипът е един от най-гледаните фолклорни клипове за 2020 година и за 9 месеца е бил прегледан повече от 980 000 пъти. Последваха “Българийо, една”, “Руме, моме”, “Росен, зелен Росен”, “Ой ле, Ружо”, “Елено, керко” – все хубави македонски народни песни, с които Райна сгрява сърцата на публиката./show.blitz.bg

Коментирай

Боб

Боб 25.12.2020 11:46

Между краката крие консерва скумрия с изтекъл срок .

Петко

Петко 25.12.2020 11:55

Да и е здрав задника

До Боба по-долу

До Боба по-долу 25.12.2020 12:09

Ти май в гащите си имаш мъртва цаца, кисело викаш е грозденцето, което расте високо, а?! :))

Ехххххх

Ехххххх 25.12.2020 21:30

Всичко бих направил за тая жена!

Знаеща

Знаеща 25.12.2020 23:01

Райне,раждай си едно детенце,че само това остава