Райна каза дали има силикон в гърдите и на кой прякор се ядосва

Райна каза дали има силикон в гърдите и на кой прякор се ядосва

Медиите през ден слагат силикон в гърдите на Райна, а тя до този момент мълчи и отказва да даде ясен отговор на пластиките, с което се е обзавела. 

Тези дни много се ядоса на всички спекулации и при гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя открехна душата си сподели има ли сико в гърдите и защо се ядосва, когато я наричат "пилето на фолка". 

„Последните 10 години в медиите всеки месец ми „слагат“ силикон, поне е безплатен. Нямам, все още нямам! Нямам интервенции в тази част на тялото“ – призна певицата.

За фигурата си полага усилия и във фитнеса, но не прекалява. „Два пъти седмично – максимум. Скучно ми е, без инструктор съм, не обичам много да ме командват! Не подлежа на контрол, честно казано“ – каза Райна.

В шоуто я представиха като "Пилето на фолка", както е известна още от времето на връзката си с Константин, който я наричаше по този начин. Изпълнителката направи забележка на Николаос, който в своя анонс я обяви като „пилето на попфолка“. „Това беше в далечната 2009-а година. Вече не съм пиле, а лебед“ – отсече тя./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Jon

Jon 30.10.2020 14:00

Nekadsrna kyrva ot ssndanski grozna e kvo pile boklyk e taia

Ха ха

Ха ха 30.10.2020 16:09

Щом 2009 била пиле, сега трябва да е.... дърта кокошка . Какъв лебед, какви 5 лв.. И ако иска да не я коментират, да не се чекне и навира в носа ни. Всяка седмица.

Тттт

Тттт 30.10.2020 23:37

Сладка е. И прякорът "пилето" е много симпатичен

pitislav

pitislav 01.11.2020 9:01

Скумрия бих казал