Първо в БЛИЦ! Папарашки СНИМКИ показват какви ги вършат Кали и младото й гадже

Първо в БЛИЦ! Папарашки СНИМКИ показват какви ги вършат Кали и младото й гадже

Вчера (7 март) фолкпевицата Кали се завърна от романтичната си почивка в Бали. Както писахме преди две седмици, изпълнителката на "Като те почна" заряза трите си деца при техните бащи и отпраши за Азия в компанията на младото си гадже Анастас. 

Наш репортер успя да ги улови на българското летище при пристигането им. Те се появиха с маски на лицето, видимо притеснени от истерията покрай коронавируса. 

Прави впечатление, че Кали е качила доста килограми, което със сигурност ще се отрази на музикалната й кариера, както стана при колежката й Деси Слава. Майката на певицата е тази, която ги чакаше на терминала и си ги прибра вкъщи.

Папарашките снимки са първите на новия любовник на чалга дивата. До този момент тя упорито избягваше фотообективи и не искаше новата й тръпка да става публично достояние. Още повече, че родителите на Анастас не я приемат и според тях тя няма място в семейството им. 

Колежки на певицата недоумяват как е посмяла да пътува в страна с доказано зараени с коронавирус хора. "Тя е майка на три деца, ходи по участия и непрекъснато се среща с фенове, които искат да се докоснат до нея за снимка и автограф. Не знам как го мисли. Дано спази карантинния период и да остави децата при бащите им, както и да не поема участия. Аз имах поето участие в чужбина и заради коронавируса го отказах", споделя пред наш репортер нейна колежка./show.blitz.bg

 

Коментирай

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 08.03.2020 16:15

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

Иван

Иван 08.03.2020 20:50

Тази явно е приела мисиюманската вяра, циганския панталон и пасва напълно

Аги

Аги 09.03.2020 2:30

А сега и от него едно чаве да попълним отбора.... Мангасарка тъпа лигава... Все на интересна се прави, мъжко момиче моля ти се била ама ходи да търси х⭐й лекето му с леке мазно.... Като си мъжко момиче, действай с пръст.... Хвани се с жена.... Ама от тебе всичко очаквам, дори и лесбийка да станеш...

Естет

Естет 09.03.2020 11:59

Няма по-хубаво нещо от секси зряла дама и много по-млад мъж. Това е перфектната комбинация.

Хаха

Хаха 09.03.2020 23:57

Тази отдавна е презряла и едва ли е била дама някога, по скоро каруцарка

Балканджи Йово

Балканджи Йово 10.03.2020 1:21

А бе кво ми дреме за курви!?!

Амин

Амин 11.03.2020 8:37

Предател на религията не само на мъжете си, приела мюсюлманската религия в Бали, нека Господ да я съди за делата и!!!

Селска

Селска 14.03.2020 12:47

Тази познавам поне 10 които са я плащали и нито един доволен, нестава за нищо, най вече за майка!