Първо в БЛИЦ! Борис Дали се събра с жена си! Видели са ги в...

Първо в БЛИЦ! Борис Дали се събра с жена си! Видели са ги в...

Преди малко повече от година в семейството на Борис Дали настъпи огромна драма, която разтърси всичките им роднини. Двамата се разделиха доста драматично, а потърпевши се оказаха двете им деца. 

Слел раздялата на Борис Дали и Лили Станчева се изписаха много неща, включително за трета жена, с която певецът вече живее на семейни начела. А наш репортер научи нова бомбастична новина и обрат в отношенията на фолк звездата и майката на двамата му сина. 

След множество изневери и публично унижение, изглежда Лили отново е простила на Борис и двамата са се събрали. Това разкриха пред БЛИЦ очевидци, които са ги видели заедно на Нова година в Сандански. Негови почитатели са изненадани да ги видят заедно, тъй като този път Лили била категорична, че слага край на тази драма. 

Изглежда двамата са преосмислили нещата и е твърде вероятно да са направили компромис със себе си в името на техните две деца. Все още публично не са оповестили сдобряването си, но съвсем открито са се показали на Нова година и са демонстрирали близки интимни отношения. 

Припомняме ви, че през лятото Лили се записа в уебпредаването на шефката на силиконките - Мариана Маринова, което е посветено на жените и грижата, която трябва да полагат, за да изглеждат поддържани и на ниво./show.blitz.bg

Коментирай