Продуцентът на Денис Теофиков заряза жена си с бебе на ръце и заживя с фолкпевица

Продуцентът на Денис Теофиков заряза жена си с бебе на ръце и заживя с фолкпевица

Продуцентът на трагично загиналия Денис Теофиков - Николай Пашев, е зарязал съпругата си с дете на ръце. Той се е залюбил с младата фолк певица Малката, чието истинско име е Ванеса Стоянова. Именно чалгаджийката е причината за раздялата на Пашев и половинката му, пише „Уикенд“.

Венера е дарила продуцента с дете преди точно година, едва няколко месеца след смъртта на Денис. Двамата са имали връзка повече от 10 години, но тя е приключила заради авантюрата му с Малката.

 

Малката и покойния Денис Теофиков 

В момента зарязаната жена се грижи сама за невръстния им наследник, като таткото също от време на време общува с едногодишното си дете. Венера не отстъпва по нищо пред фолкаджийката, която й е откраднала мъжа. Не е ясно кога е започнала аферата между продуцента и певицата, но е поне от година. Докато Венера се е занимавала да гледа бебето им, мъжът й се е гушкал с Ванеса, която е разведена от 8 години. 31-годишната певица има син Никола, който е на 9.

Блондинката се разведе в началото на певческата си кариера, когато все още се подвизаваше като Ванеса, а след това се прекръсти на Малката. Тя не успя да пробие нито със собственото си име, нито с псевдонима си, въпреки че вече доста години иска да създаде хит. Възможно е сага Пашев да помогне за кариерата на любимата си.

Говори се, че Пашев е упражнявал психически тормоз върху Теофиков 

Преди 3-4 години Ванеса имаше кратка секс афера с ММА боеца Георги Валентинов. Отношенията им не бяха сериозни, а само сексуални. Фолк дивата е родом от Ямбол и има икономическо образование. Винаги обаче основната й цел е била да се наложи в пеенето. Пробивът на Ванеса в шоубизнеса не е никак лесен. Първия си удар го получава още в тийнейджърска възраст, когато Вили Казасян я унижава брутално в „Мюзик айдъл”, казвайки й, че гласът й става само за озвучаване на детски филмчета. Малката признава, че и до днес не е простила на големия български музикант и все още е жестоко обидена за думите му./show.blitz.bg

 

Коментирай

12345

12345 08.03.2023 9:00

Нищо ново

54321

54321 08.03.2023 13:11

Големия моралист!

Знаеща

Знаеща 11.03.2023 12:19

Боже, какви боклуци. Тъпо,грозно и бездарно същество. И покрай тях спонсори,оставили собствените си деца. Е как е малката. 31 годишна кобила