logo

Преслава се разголи преди Коледа СНИМКА 18+

Преслава се разголи преди Коледа СНИМКА 18+

Преслава е най-популярната и обичана фолк звезда у нас, а любовта на феновете си печели и със своето непринудено поведение и земност. Тя винаги е държала на стил и класа, никога не е залагала на скандали и голотии. 

Малко преди предстоящите коледни и новогодишни празници тя реши да захвърли дрехите и да покаже гола плът. Новият кадър на Преслава бе посрещнат доста радушно от нейните почитатели, които отбелязаха перфектната й фигура, въпреки затворените фитнес зали и голямото плюскане покрай изолацията. 

Няма да повярвате какво направи Преслава преди празниците ВИДЕО

Макар еротичен, кадърът е и доста стилен. Изпълнителката на "Новата ти" позира с черно боди, което идеално подчертава съвършената й фигура. Разбира се, на преден план е и естественият бюст на звездата, който преди няколко години дори намали с операция в Германия. 

Поли Генова бе една от първите, която поздрави колежката си за добрия стайлинг и смелостта да покаже малко повече от себе си. Младата тийнсензация Данна, която е наричана още "малката Преслава", за пореден път показа своето възхищение от идола си. Феновете на фолка все още очакват да видят Галена и Преслава да си разменят реплики, да се върне старото им приятелство, но няма изгледи това да се случи. Двете не се следват в Инстаграм, което доказва хладните им отношения./show.blitz.bg