logo

Няма да повярвате какво направи Преслава преди празниците ВИДЕО

Няма да повярвате какво направи Преслава преди празниците ВИДЕО

Топ звездата на "Пайнер" Преслава направи доста неочаквана и приятна изненада на своите многобройни почитатели. И не говорим за нов проект, който всички очакваха, а за нещо наистина неочаквано от звезда от нейната величина. 

С този ход Преслава още веднъж се докосна до хората и заяви лидерската си позиция в бранша, а междувременно спечели симпатията на свои колеги от миналото, тъй като тя ги накара песните им отново да оживеят. 

Талантливата изпълнителка влече в студио и записа миск от любими ретро хитове на нейни колеги. И без друго има завръщане към корените на фолка, така че клипчето бързо събра лайкове и споделяния, а похвалите за Преслава не стихват. 

Пожар в поп фолка! Забъркаха Емануела в жестока интрига с Преслава! СНИМКА

"Аз просто пея, за да се напея! ⁣ ⁣Това е малка част от мои любими ретро песни! Да вдигнем малко настроението покрай предстоящите празници", сподели Преслава и запя емблематични песни, които ще останат вечно живи. 

В микса Преслава е включила песните "Спомен" на Мария, "Студена" на Пепа, "Плачещо сърце" на Каролина, "Изпий си кафето" на Орнела, "Хиляди слънца" на Орхан Мурад и един стар гръцки хит./show.blitz.bg

Коментирай