Преслава проговори за бременността си! Разкри със СНИМКА дали чака бебе

Преслава проговори за бременността си! Разкри със СНИМКА дали чака бебе

Все по-упорити са слуховете, че фолк звездата Преслава е бременна с второ. Тези спекулации бяха подсилени с няколко снимки от нейно участие, на които се вижда леко изпъкнало коремче. 

Цяла седмица изпълнителката на "В твоето легло" легло мълчи и допълнително засилва подозренията за втора бременност. Звездата получи хиляди съобщения от своите почитатели и най-накрая се осмели да признае каква е истината. 

Хитовата певица категорично отрече да е бременна за втори път. Поне на този етап! А нейни фенове недоумяват коой болен мозък може да съчини подобна глупост, след като Преслава изглежда зашеметяващо добре и в момента се намира в най-перфектната форма, в каквато никога досега не е била.

Преслава е сред най-вървежните в бранша и не спира да обикаля нощните клубове, където са предимно изявите й. Не се притеснява от К-19, тъй като е ваксинира и не пропуска възможност да се снима с почитателите си.

Междувременно обяви, че е готова с нова дуетна песен. Не споменава с кого е, но наш репортер разбра, че става въпрос за Константин. Песента ще излезе в началото на другата година. 

Оказа се, че Преслава е гледала своята бивша приятелка и конкурентка Галена в "Гласът на България". И открито заяви, че победителката Петя Панева от отбора на Галена е била и неин фаворит и се радва, че българският фолклор е оценен достойно от зрителите./show.blitz.bg

Коментирай