Преслава най-накрая призна скарани ли са с Галена СНИМКИ

Преслава най-накрая призна скарани ли са с Галена СНИМКИ

Преслава и Галена със сигурност са две от емблематичните поп фолк изпълнителки, за които се тирижират всевъзможни спекулации. Слухът, който сякаш най-дълго се задържа в публичното пространство, гласи, че двете певици са скарани.

Първа светлина по темата хвърли Преслава, под формата на специална игра на въпроси и отговори в скорошни сторита, признавайки в какви точно отношения е с колежката си, с която в миналото действително бяха много близки.

Как Преслава и Алисия реагираха на смъртта на Бирмата?

"Не сме скарани. Говорим си, но просто не сме толкова толкова близки, както преди. Винаги ще е мойто слабо място", така отговаря Преслава и добавя към своя пост сърчице.

Галена призна: Имах големи кошмари заради... СНИМКИ

На въпрос кога е срещнала за първи път Софи Маринова, с която пък днес са направо неразделни, брюнетката отвръща още по-откровено и с много усмивки накрая.

"През 2005 г. Дойде на мое участие и ми каза, че много ме харесва. Мислех си, че ми правят скрита камера", написа Преслава, която не пропусна да предизвика вълнение и с новината, че този месец ще пусне нова песен, а догодина и албум./show.blitz.bg

Коментирай

хаха

хаха 23.11.2022 16:01

моЙто?... Научи се да пишеш!

еСтет

еСтет 23.11.2022 17:40

Ако може поставяйте надписи с имената на този тип мацки, да се нае коя от тях коя е, защото всички изглеждат толкова еднакво, като че са правени на един калъп.