Как Преслава и Алисия реагираха на смъртта на Бирмата

Как Преслава и Алисия реагираха на смъртта на Бирмата

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, почина внезапно, а новината шокира мнозина. Припомняме, че Бирмата се прочу в светските среди като любовник на фолк певиците Алисия и Преслава.

Новината съобщиха приятели на Станоев в социалните мрежи. 32-годишният мъж бе издирван от Интерпол, след като бе разследван като член на бандата на баща си Евлоги Станоев, обвинена за производство на нелегални цигари.

За любовната авантюра на Преслава и Бирмата е известно, че имаше доста проблеми помежду им, но също и страст. Двамата се разделиха преди няколко години, а малко по-късно фолк звездата се обвърза с настоящия си мъж Павел Лазаров, от когото певицата роди първородната си дъщеря Паола.

Бирмата с майка си Лидка Скалата и Преслава 

Връзката на Преслава и Георги приключи през 2014 година, след като певицата се изнесе от дома му. Не станаха ясни причините за краха на връзката им, но таблоидите пишеха, че причината са били постоянните купони, разхищение и буен нрав на Малката Бирма, пише vbox7.com.

Алисия и Бирмата бяха заедно близо три години, но връзката им изгоря бързо. Една от причините била ревност от страна на Бирмата към Алисия и нейната работа. Миналата година Алисия създаде песента "Прощавам ти", а феновете разчетоха парчето като знак, че е простила на Георги за проблемите, които ѝ е създал.

 

С Алисия

Двете певици не са коментирали на този етап смъртта на Бирмата, не са реагирали по никакъв начин и в социалните мрежи.

По неофициална информация се твърди, че в последната година Бирмата е бил тежко болен, лекарите така и не успявали да направят правилната диагноза. Неофициално се говори, че е бил и в състояние на деменция, като в последните си месеци бил прикован на легло от парализа./show.blitz.bg

Коментирай

Божеее

Божеее 13.11.2022 14:03

Тези красиви жени да тръгнат за пари с този ол.го. Бог да го прости човека

Бате Гойко

Бате Гойко 13.11.2022 14:29

Не че двете каки са нещо специално,но колко ли една жена трябва да си е намразила катеричката,за да пусне на такъв тип с лице на синдром на Даун?!

Романтик

Романтик 13.11.2022 14:30

Късовратко-късопишко с дебел портфейл ръгал проститутки-каква новина,каква драма само!

Сталин

Сталин 13.11.2022 14:37

Наплив олигофрен,предруса и пукна,света не е загубил нищо

батка

батка 13.11.2022 14:39

Белото му е показало тъмната си страна.

hehe

hehe 13.11.2022 14:52

е какво да кажат - те са получили това, което са поискали. Той си е платил за това, което са му дали. Чиста сметка, няма нужда от емоции и сълзи.

........па

........па 13.11.2022 17:53

Чалга труженичките точно такива олигофрени с пари търсят.Не ги интересува произхода на парите,а колкото притежателя им по-прост толкова по-добре.Визията му няма значение.Те не са гнусливи.

Дил

Дил 13.11.2022 21:30

Белото не прощава ! И кака Преслава се е друсала с кока.......

Хмммм

Хмммм 13.11.2022 21:30

Бих казал ,че всичко е милиционеркса инсценировка ,за пред Интерпол и други ,на които им трябва

Един от селото

Един от селото 13.11.2022 23:21

Които има парички,има и пички,а те много обичат много пишки и парички.

OMG

OMG 14.11.2022 17:18

Чета коментарите и за пръв път ви казвам,че сте ужасно точни в преценката за чалгарките. Тия направо трябва да бъдат съдени и да им забранят да се обличат като проститутки,за да развращават младите. Еле оная от видеото с минета във ваната в ОТВРАТ. Винаги безобразно разголена.