logo

Преслава лъсна без капка грим СНИМКА

Преслава лъсна без капка грим СНИМКА

Преслава никога не е имала комплекси да се показва лъскава и направена. Единственото, което не харесваше, беше големият и крив нос, който наскоро коригира. Иначе суетата не е нейна природа. 

Последната й снимка в социалните мрежи е доказателство за това. Топ звездата се пусна без капка грим и спечели стотици комплименти за естетсения си вид.  „Не ти трябва грим, за да си красива” и „Най-красивата певица”, коментират възторжено нейните почитатели. 

Преслава се отдаде на романтика в Рим СНИМКИ

Преслава се хвана с Галин, за да дразни Фики

Преслава не скри своята радост от положителните коментари. А нейни почитатели отбелязват факта, че любимката им не е променила характера си от началото на кариерата досега и си остава все така земна. Именно това я прави и толкова обичана. Подобно на Софи Маринова, Преслава също не демонстрира скъп и лъскав живот. 

Противно на колежките си, които се снимат с най-лъскавите световни дизайнерски колекции, почиват на екзотични острови и се хранят в най-скъпите ресторанти, Преслава често пуска снимки и видео от най-обикновени разходки в планината. Певицата често обръща внимание на почитателите си, като включва онлайн чат с тях и им позовлява да й задават въпроси. Не случайно вече 15 години няма кой да я събори от върха. /show.blitz.bg

Коментирай