Преслава и Анелия заедно на бяло парти за ЧРД! СНИМКИ

Преслава и Анелия заедно на бяло парти за ЧРД! СНИМКИ

Дъщеричката на Преслава стана на една годинка и по този повод фолкпевицата организира елегантно парти в бяло, на което малката Паола бе облечена досущ като принцеса.

Не само Паола, но и майка й бе в бяла рокля. С бяла фланелка бе и таткото Павел, както и сестрата на певицата и леля на малката - Ивелина Колева.

Гаф! Пайнер зачеркна Преслава!

Любопитна подробност е, че от колежките на Преслава бе поканена единствено Анелия, която отправи и много емоционално послание за малката рожденичка. 

Шок! Хвърлиха Преслава в басейн! ВИДЕО

"Паола, бъди здрава, Господ да те пази и сбъдва мечтите ти! Пожелаваме ти безгрижно детство", написаха и двете певици. Разбира се, словото на Преслава към дъщеричката й, е доста по-дълго:

"Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година, откакто се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивият от годината! Мислех да се разгърна много в пожелания, но намокрих телефона от вълнение.

Преслава се хвана с Галин, за да дразни Фики!

Искаме само да си ни жива и здрава,да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безкрайно много, наша малка Палечке!".

Припомняме, че фолкпевицата роди първото си дете миналата година навръх Кръстовден и още оттогава го нарича "малечка-палечка".

И въпреки че е още толкова малка, Паола често пътува на задната седалка за участията на майка си из страната./show.blitz.bg
 

Коментирай