Преслава била заразена с К-19, но го крила! Показа СНИМКА на...

Преслава била заразена с К-19, но го крила! Показа СНИМКА на...

Още в началото на пандемията се заговори, че певицата Преслава също е била болна от ковид, но умишлено мълчи до днес. Нито веднъж, тя не проговори за борбата си с коварната болест, дори и когато колежката й Галена се изповяда по темата.

Именно затова и много фенове на попфолка я упрекнаха, че не е открита с тях. За сметка на това пък Преси първа побърза да се оттегли от рутинните си ангажименти по заведенията.

Остава мистерия дали всъщност тя не е била първата фолк изпълнителка, която е заболяла от коронавирус и именно заради това е спряла концертите си по кръчми и клубове, с което всъщност се опита да покаже, че е отговорна към случващото се и иска да предпази себе си и близките, пише "Хотнюз".Година по-късно, добричлийката си призна, че е имала тази диагноза, като показа снимка от изследване за антитела на стори в Инстаграм. Поводът да го направи бе въпрос от почитател, който я пита дали вече се е ваксинирала и как се чувства в момента.

В отговор тя е публикува тест за антитела, който показва, че в организма ѝ има наличие на такива, което означава, че ковид-19 не е подминал и нея. Очевидно Преслава е обмисляла да се ваксинира, тъй като се е консултирала със специалист, който я е уверил, че все още няма нужда да го прави./show.blitz.bg
 

Коментирай

Киро

Киро 19.04.2021 13:27

Така са циганите. Лъжат до последно. Събра се с циганин, роди циганче и за съжаление и тя стана от малцинството....

jos_32@abv.bg

[email protected] 19.04.2021 16:15

По паспорт тая е Петя...фейк тест Преслава е чалга името