Потрес! Синът на Найден Милков снабдява със забранени субстанции цял Бургас!

Потрес! Синът на Найден Милков снабдява със забранени субстанции цял Бургас!

Синът на легендарния бос на Първа частна милиция и дуетна половинка на Тони Дачева – Найден Милков, се разследва за наркоразпространение, а подробностите са повече от скандални. 

32-годишният Димитър Милков е заподозрян, след като при поредната му изцепка ченгета откриха наркотици, скрити в моторната му каска. Преди дни Димитър стана герой в зрелищна гонка с униформените. Екшънът се разигра в късния следобед миналия петък в комплекс „Меден рудник“, където Милков-младши се е превърнал в истински кошмар за местните.

Гонката с ченгетата започнала, когато полицейски патрул забелязал моторист, движещ се с висока скорост. Вдигнали стоппалката, но рокерът натиснал газта и изсвистял покрай тях като вятър. Униформените се метнали на патрулката и хукнали след него.

Последвала бясна гонка, достойна за хитовата поредица „Бързи и яростни: с остри завои и каскади. При една от каскадите, докато се опитвал да прескочи строителни материали по ул. „Кооператор:, изгубил контрол върху мотора и паднал на земята. Когато махнали каската, ченгетата разпознали известния с рецидивите си наследник на Найден Милков. Ченгетата започнали да се чудят какво да правят и кое от престъпленията му да описват по-напред.

Оказало се, че Милков-младши отново е сгазил половината Наказателен кодекс и може би скоро го очаква доста строго наказание, предвид серията от провинения, пише "Телеграф".

Освен бягството му от патрула и допуснатото самостоятелно ПТП, се оказало, че той шофира мотора, докато изтърпява друго наказание и с отнето свидетелство за правоуправление. Екшън в жк „Меден рудник“: Съсед откри огън по сина на Найден Милков.  Изненадите обаче не спрели дотук. Униформените извършили щателен обиск и открили торбичка с ментамфетанмин. Наркотикът бил скрит в предпазния му шлем. Броени минути по-късно последвали и други разкрития.

При огледа криминалистите установили, че задната регистрационна табела на мотора е фалшива. Тя била изработена от пластмаса, върху която с неестествен шрифт бил изписан регистрационният номер. Бургазлията отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици, което недвусмислено подсказва, че и по този член Милков е бил „в кюпа“.

По случая е образувано бързо производство, но рецидивистът отървал временно решетките, защото при падането от мотора получил наранявания по ръцете и вместо в ареста униформените го откарали в болница./show.blitz.bg

Коментирай