Потрес! Дивна пристана на Милко Калайджиев ВИДЕО

Потрес! Дивна пристана на Милко Калайджиев ВИДЕО

Напоследък малката поп дива Дивна и фолк гигантът Милко Калайджиев доста са се сближили. Малката девойка придружи колегата си и на концерта на "Планета" в началото на декември миналата година, но предпочете да остане зад кулисите. Техни колеги обаче започнаха още тогава да шушукат. 

Вече е ясно и защо Дивна избра да бъде Пилето в шоуто на "Маскираният певец" - препратка към новия си любим Милко Калайджиев, който преди много години запя "Я, елате, пиленца, при батко". След няколко месеца пазена на тайна, сега двамата излязоха на светло и стана ясна връзката им. 

Вижте Милко Калайджиев като млад (СНИМКА)

Не става въпрос за интимни отношения, или поне не знаем за такива, а за съвместен музикален проект. Дуетното парче на Дивна и Милко е озаглавено "Пилето", а младата певица е взела костюма си от "Маскираният певец" за видеото. Именно Дивна е инициатор на тази песен, а Милко се включил на драго сърце. 

Във видеото се включват любимите водещи Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека. Вторият е сложил костюма на Лъва от шоуто с маски, а Рачков е направен така, все едно е Милко Калайджиев. целият видеоклип е посветен на "Маскираният певец", където Дивна участваше, но отпадна преди финала. В клипа виждаме още най-актуалната плеймейтка в момента - Михаела Тодорова./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Мараxfdv

Мараxfdv 31.01.2020 14:41

Ама какво искате от Дивна. Ей такива песни й подхождат. Малко глас и много кълчене на голо

Linea

Linea 02.02.2020 0:35

Колко трябва да си се надрусал, за да произведеш този абсурд?!!!