Попиляха Преслава заради тази СНИМКА на дъщеря й

Попиляха Преслава заради тази СНИМКА на дъщеря й

Близо месец Преслава е в болничен, след като легна под ножа и си кръцна нослето. Всяка свободна минута чалгарката прекарва с дъщеря си Паола. Двете често се разхождат сред природата, а Преслава възнамерява да я държи далеч от суетата и показността, присъща за нейната професия. 

Топ звездата на "Пайнер" обича да споделя с приятелите си в социалната мрежа всяка своя крачка и те от своя страна нямат търпение да проследят какво прави любимката им. А последната снимка, която качи Преслава на дъщеря си, шокира нейните почитатели. Малката Паола е на шофьорското място в лъскавия "Мерцедес" на известната си майка. 

Феновете нападнаха Преслава, че с тази снимка е целяла д апокаже в каква скъпа кола се вози и да дразни обикновените си фенове, които дават и последния лев за вход на нейно участие, само и само да я видят. 

Преслава и Петя Дикова разхождат бебетата си (СНИМКА)

Други пък се шегуват с нея, че може с таткото да подарят на Паола една кола за първия учебен ден. И без друго днешните родители минавали всякакви граници на своите подаръци. 

Има и такива, които с нетърпение очакват да видят в лице малката наследница на Преслава. Тя обаче качва все снимки в гръб, което вече вбесява последователите й. "Ставаш банална с тези нищо неразкриващи снимки", съскат те в Мрежата./show.blitz.bg

Коментирай

На тая

На тая 13.06.2019 14:20

Прост...А е време и златна отливка от п...та Да и направят,за да я увековечат во веки веков.Направихте ги милионерки тия чалгарки,сега нека ви се надуват.Със закон да забранят тая гнусна мезика

taka e

taka e 13.06.2019 14:36

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2HKWzdH

brb

brb 13.06.2019 15:53

Убиха се всички селски кирпички, да се снемат грозните деца в разни таралясници.

винкел от Перник

винкел от Перник 13.06.2019 16:00

Грозно е, затуй го крие, да не уплаши децата.

dev1l666

dev1l666 13.06.2019 17:18

а Крема мазната патица от аксаково къде е бе?? ВИП-а на Аксаково, на МИРЮ копанара жена му ???

Фака Яко

Фака Яко 14.06.2019 0:32

Толбухинска селянка, като има глупаци ще има и хитреци !