Поп фолк легендата Пепа Секса с култово признание за пари, джипове и... ВИДЕО

Поп фолк легендата Пепа Секса с култово признание за пари, джипове и... ВИДЕО

Помните ли Пепа Секса? Култовата поп фолк легенда, която преди години отвя всички с песента си "Синя прашка". От тогава до днес минават цели 18 години, през които тя остана далеч от светлините на прожекторите и славата.

И въпреки че беше известна с прозвището "Секса", изпълнителката признава, че няма нищо против да я определят така.

"Просто с годините, когато вече издадох музика и в Сърбия, станах Пепа Петрова и оттам полека започнаха да го отсяват, а и малката порасна… Не че й пука, тя е супер отворен човек, интелигентен, но то си отшумя с времето. Може би по-млада по-сексапилна, сега вече само сексапилна", сподели брюнетката пред Нова тв.

Днес Пепа вече е съвсем друга жена, която си изкарва прехраната в чужбина, където е заедно с дъщеря си. След тежък период в живота си и депресия, буквално за две седмици е взела решение да напусне страната.

"Живея в Швейцария заради бъдещото образование на моето дете", казва тя и направо скок във времето назад, за да разкаже за годините, през които е имала най-големи печалби.

"Спечелих доста пари навремето. Никой не е разчитал на хонорари или на заплата, ние сме взимали "на черно", понеже договори за певици нямаше. По 15, по 20, по 30 лева на ръка на вечер хонорар. А иначе бяхме от 13 до 15 човека оркестър и беше наистина жива музика. Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лева на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили продължавахме, и там пари… И ние не знаехме вече какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих. Години си ме храни и сега си ме храни, където изляза винаги с нея ми се радват/б.а. "Синя прашка"/. Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, но по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили за какво ли не", спомня си звездата./show.blitz.bg

Коментирай

Леонсио

Леонсио 09.01.2022 18:36

добро миндилче. лапа и се потапя.

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 10.01.2022 9:22

Тая беше квартална ковра и изобщо не е никава звездъ. Айде да се познаваме.