Помните ли "Хищната хиена" Петра? Сполетя я голямо щастие ВИДЕО

Помните ли "Хищната хиена" Петра? Сполетя я голямо щастие ВИДЕО

Една от легендарните фолк звезди, създала най-запомнящите се хитове в този бранш, има огромен повод за радост. Дъщерята на звездата е минала под венчило. 

Става въпрос за "Хищната хиена" Петра, която се похвали в социалните мрежи със сватбата на дъщеря си, която успя да каже завстното "ДА" преди извънредните мерки и ограничаване на такива масови прояви. 

"Слънчевото ми момиче се врече във вечна любов. Бъдете благословени", гласи анонсът на Петра в социалните мрежи, придружен от клипове и снимки от тържеството. 

Певицата не издава повече подробности за самото събитие, но наш репортер научи, че свтабата се е състояла на територията на България, а не в Кипър, където чалга фурията емигрира в пика на кариерата си. 

Припомняме, че Петра направи истински фурор с появата си на фолк сцената през 1998 г. Женена е за актьора Стефан Цирков, с когото имат две дъщери - Радостина и Аделина, но по-ксъно се разделят и тя отива да живее с руг мъж в Кипър. 

Сред хитовете на Петра са "Хищна хиена", "Пачки", "Котаците и маците", "Командирът" и т.н., а откакто е в чужбина рисува и вече зад гърба си има няколко изложби. По всичко личи, че в Кипър не живее охолно, но пък изключително щастливо./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Г Р У Ю

Г Р У Ю 04.09.2021 16:25

дето се вика честито!сега вече ебан на булката и много деца.