Помните ли Гергана? Вижте с какво се занимава към днешна дата!

Помните ли Гергана? Вижте с какво се занимава към днешна дата!

Позабравената фолкпевица Гергана напомни за себе си с откровение, което шокира върлите противници на чалгата. 

Певицата не се включва в онлайн концерти като колежките, а използва времето за нещо много по-ценно. Никой не  епредполагал, че една руса фолкпевица ще се окаже любител на книгите. 

Вижте как изглежда Гергана днес! СНИМКА 

Изпълнителката на "Губя те бавно" спазва стриктно карантината, а най-трудно й е да не вижда семейството си. Още в началото на извънредната ситуация тя призова последователите си в социалната мрежа да бъдат разумни.

“Избрах да остана вкъщи. Направете го и вие, нека бъдем разумни! Времето прекарано у дома може да бъде използвано за нещо добро” – написа изпълнителката.

Фолк звездата е посветила дните на социална дистанция на хубави книги и тренировки вкъщи. В момента препрочита “Сблъсъкът на цивилизацията” от Самюъл Хънтингтън и я препоръчва горещо като смята, че трябва да е настолна книга във всеки дом. Друг любим автор на певицата е Кърт Вонегът, а последната негова творба, която е прочела, е “Кланица 5”.

Гергана не прекъсва връзката си с почитателите и често си говори с тях в социалните мрежи. Искрено се надява, скоро да ги зарадва с нова песен./show.blitz.bg

 

Коментирай

Карантина е

Карантина е 05.04.2020 19:17

Но е добре, че Блиц не са загубили чувството си за хумор. Посмях се от сърце.