От мрежата: "Много съм притеснена за Андреа! Излизам с името си да кажа истината за лицето К.П."

От мрежата: "Много съм притеснена за Андреа! Излизам с името си да кажа истината за лицето К.П."

"Видях една въпросна снимка на любимката ми Андреа и искам да кажа, че съм претеснена за моментното и състояние", така започва поста си в социалните мрежи Йоана Смаячкова. 

А от последвалия й коментар става ясно, че това, което е причинил К.П. на популярната фолкпевица, не само, че й се е отразило пагубно, но и сериозно притеснява вече феновете й.

Андреа пусна ВИДЕО 18+, на което е без бельо

"Причината за това е ясно, а именно любовта й към лицето с инициали К.П. и това, че тя го обича все още. Обаче според мен на тази красива дама, която преди време бе пример за много млади момичета, трябва да ѝ се даде помощ. Няма как да изглежда така и да се правим, че няма нищо. Обичам те, Андреа! Ти беше пример за мен, много голям и все още си, но и знам какво може да си. Стегни се!

Андреа не издържа: Стига съм мълчала! Публикувам тайните си чатове с К.П.

Знаем, че ти е трудно и винаги ще има драми по линията, която те сдухва постоянно, но ти трябва да си дадеш шанс да бъдеш щастлива. Дама и половина си, айде стига, стягай се и продължавай. Знаем, че много мъже искат да са до теб", нахъсва с думите си почитателката на Андреа./show.blitz.bg

Коментирай

уф, чи мириши

уф, чи мириши 22.05.2023 13:23

нема кинти, нема цици

К.П

К.П 22.05.2023 14:02

Абеее, щом бега нащо момче...ясна е работата. Не става за нищо момата.

Ами,

Ами, 22.05.2023 15:10

Йоана Смаячкова,ако за вас чалгарката е била пример за други не е била.Разделиха се с К.П.и точка.Останалото сама си го причинява.

Карък

Карък 22.05.2023 16:20

Време е за диспансер.

Андре Андреев

Андре Андреев 22.05.2023 20:44

Теодора,намери си кой да ти подчесва катерицата и остави ромът бияч Кубрат да си чупи главата с този битирмиш който е заредил с бъдещи тъпаци като него. Карай си пашалъка и намери кой да полива ненките с юнашко мляко. Тоя е бита карта.

Решение на проблема

Решение на проблема 23.05.2023 23:57

Кубрат да вземе пример от Бойко и Просто Киро, и да върти Андрея и жена си на ротационен принцип.