Оперираният Константин застраши здравето си ВИДЕО

Оперираният Константин застраши здравето си ВИДЕО

Фолкпевецът Константин шокира последователите си в социалната мрежа с това, което направи само няколко дни след като бе изписан от болницата. Припомняме, че изпълнителят на "Черна роза" бе опериран по спешност от херния. 

Сега Коцето е решил да се разнообрази по доста интересен начин, с което ядоса сина си, но пък разсмя виртуалните си приятели. 

Константин и Джена изумиха с това, което направиха навън СНИМКИ

Константин се качи на детското колело на сина си Александър и направи няколко кръгчета пред тузарския си дом в София. Певецът уж искаше да покаже на малкия как се кара колело, но той не остана очарован, виждайки над 100-килограмовия си баща на малкото колело, и хукна да бяга в къщата. 

Вероятно се е оплакал на майка си, както се случва често в тяхното семейство. Надя е по-строгата и сериозна, а Мариянка се е метнала на нея. Палавият е Александър, а баща му по нищо не му отстъпва и често вършат бели заедно, след което жените им се карат./show.blitz.bg

Коментирай

Нннн

Нннн 16.04.2020 21:28

Детенцето, милото, избяга обидено. Баща му не може да търпи ако не превземе той вниманието. Което не е нормално. Но Варна е децата да превземат вниманието, не родителите им да се натискат винаги да са първи.

Лео

Лео 17.04.2020 23:43

Кой си го може си го може.

Мимо

Мимо 18.04.2020 5:47

Това беше най голямата глупост която съм чел!