Обрат в отношенията на Галена и Преслава, феновете им са в шок СНИМКИ

https://show.blitz.bg/folk/obrat-v-otnoseniyata-na-galena-i-preslava-fenovete-im-sa-v-sok-snimki Show.blitz.bg
Обрат в отношенията на Галена и Преслава, феновете им са в шок СНИМКИ

 

Враждата между Галена и Преслава май ще се окажа в миналото. Бивпите приятелки, които от пет години насам са врагини, след като се изпокараха коя да вземе наградата за "Певица на годината", сега са стоплили отношения. Или пък не?! 

Двете се появиха на рождения ден на любимия нощен клуб в Студентски град, а от събитието има много доказващи снимки. Но и една голяма въпросителна, която вълнува техните почитатели. 

Преслава и Илиян

Топ звездите на "Пайнер" се озоваха заедно на рождения ден на "Planeta By Eleven" на 1 декември. От снимките в албума на клуба забелзваме, че освен тях с присъствие са се отчели още Емануела, Илиян, Теди Александрова, Роксана, Диона и т.н. 

Фенове на лекия жанр веднага отбелязаха, че липсват общи снимки на двете фолк гърли, което вероятно означава, че враждата между тях продължава с пълна сила. Илиян пък е в добри отношения и с двете, тъй като се е щракнал за спомен с всяка от тях, неразбиращ какво има още да делят и защо са дали гръб на прекрасното приятелство, което имаха преди години.

Илиян се снима за спомен и с Галена 

Партито по случай първия рожден ден на любимото нощно заведение е било грандиозно и много изискано, а ВИП гостите са останали да купонясват до ранните часове на следващата сутрин. А най-интересното е, че трите големи звезди - Емануела, Галена и Преслава бяха избрали и трите цвята на украсата - черно, бяло и зелено./show.blitz.bg

 

Горещи

Коментирай
3 Коментара
вай иван
преди 1 година

тази вафла какво я показвате все,зер е важен фактор време е да се пенсионира достойно

Откажи
НаДървин
преди 1 година

Тия двете скучамбри, да ми дуат...на попфолкера!

Откажи
ramo1234567
преди 1 година

Много пошло и непочтенно държане. Ако тпва е пример за децата на Галена от майка им жалко.жалко.Бащата да взима сопата и да възпитава майката.

Откажи