Обрат! Ето я Андреа като булка СНИМКА

Обрат! Ето я Андреа като булка СНИМКА

Попфолк звездата Андреа сбъдна мечтата си да се види като булка. Неведнъж е признавала, че иска да облече бяла рокля и да мине под венчило с Кубрат Пулев. Мечтата й до някаква степен се изпълни. 

Е, не е пред олтара с Кубрат Пулев, тъй като той ясно показа, че не гледа на нея сериозно, но все пак успя да се види в бяло и след години да гледа фотоси от този паметен ден. 

Андреа пише книга! В нея ще издаде кои са...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Вместо пред олтара, Андреа е облякла булчинската рокля в пустинята в Египет. След като осъзнала, че едва ли в този живот ще се венчае наистина, тя решила да изкара малко пари и да снима реклама с бялата рокля. "Поне да се видя като булка", мрънкала тя на близките си. 

Изпълнителката на "Неблагодарен" се радва на екзотична ваканция в Египет. Русата фурия прави съпричастни феновете си със фотосите, които публикува от африканската страна. Отново я нападат, че прекалява с фотошопа, но изглежда тя няма намерение да си вземе поука и кадрите й стават все по-пипнати и нищо общо с нейната същност на живо./show.blitz.bg

  

Коментирай

Пак глупости по български

Пак глупости по български 26.05.2021 21:45

Блицаджии опростачени! Не знам дали има по-долен сайт от вашия, изпълнен с простовати драсканици, манипулаии и внушения, преднамереност и обслужващ интересите на много съмнителни лица. Рано или късно и вас ще ви сложат в ред!!!

абе,

абе, 27.05.2021 9:18

Яко и хлопа дъската на тази.