Няма да я познаете! Теди Александрова си боядиса косата синя СНИМКИ

Няма да я познаете! Теди Александрова си боядиса косата синя СНИМКИ

В една стара песен на Нели Петкова и Ку-ку бенд се пееше: "След цветовете вече идва ред на мъжете", но при Теди Александрова се получи точно обратното. Тя смени първо мъжа, а сега и цвета на косата си. 

Певицата Теди Александрова реши да промени изцяло визията си след скандалната раздяла с Емрах Стораро. Хитовата пайнерка известно време не можеше място да си намери от яд, че се е върнала на един хлапак, който я направи на нищо. И реши да скъса с имиджа си на блондинка и да боядиса косата си... синя. 

 

Със синя коса Теди се появява на последните си участия и успява да прикове всеки поглед върху новата си визия. "Синя коса звучи стресиращо и в съзнанието ми изплува смешен образ, но на нея определено й отива", коментират в мрежата. 

Със сигурност зад решението й да смени визията си се крие скандалната раздяла с малкия син на Стораро. Неотдавна той пусна песен, която меломаните подозират, че е направена за Теди. Уви, песента се оказа пълна боза, но не така стои въпросът с парчето на Теди "Автогол", с което тотално срина бившия си и в същото време прибави още един хит към репертоара си./show.blitz.bg

 

Коментирай