logo

Няма да повярвате защо Мария се отказа от пеенето и какъв удар заби на "Пайнер"

Няма да повярвате защо Мария се отказа от пеенето и какъв удар заби на "Пайнер"

Репортер на БЛИЦ научи каква е истинската причина фолкпевицата Мария да напусне издателите си от "Пайнер" и да се откаже от музикалната сцена. Тя поясни, че вече няма да прави нови песни и клипове, но се надява по друг начин да се изявява в публичното пространство. 

Това нейно решение се оказа доста успешен ход за начинанието, което подхваща до броени дни и се опитва да запази в пълна тайна. 

Мария видя, че песните и клиповете не й носят вече нищо,. В този момент получила покана да участва в "Маскираният певец", а хонорарът бил доста апетитен за тези тежки времена. Чалга фурията побързала да се оправдае пред шефа си, че вече се чувства изморена и изхабена, затова къса договора. А в основата лежи користна цел - да не дели парите от музикалното шоу с Митко Пайнера. Това издадоха пред наш репортер хора от кухнята на фамозното шоу. 

Попиляха Мария заради това, което направи с дъщеря си СНИМКА

Безработната Мария прати щерката в най-скъпото училище ВИДЕО

Тя още не може да преживее факта, че даде половината от хонорара си от "ВИП брадър" на продуцентите си, а участия след това така и не се появиха. От "Мюзик айдъл", където беше жури преди години, също се наложи да дели изкараните пари с издателите си. Сега била твърдо против и се разбрала с Маги Халваджиян да изчака да напусне и тогава да подпишат договор за участие. 

Уви, Мария се хвали на всичките си познати, че ще я видим в култовото шоу. Надявала се да не я разпознаят, след като била казала, че се отказва от сцената. В студио ще си преправя гласа, че за може по-дълго да заблуди почитателите на формата и панелистите, които тази година са Алеск Раева, Азис и Владо Пенев./show.blitz.bg 

Коментирай

ХАХА

ХАХА 09.09.2020 14:28

По-скоро защото не може да пее....

Papa Doc

Papa Doc 09.09.2020 14:36

Nikoga niama da se otkaze ot istinskot si prizvanie-da pee na kozenite mikrofoni,kakvoto vsushnost pravi cel zivot!

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 09.09.2020 14:39

НА МАРИЙЧЕТО ЩЕ Й ГО ИЗЦЕДА У ПРЕЖУЛЕНИЯ ОТ ДУМКАНЕ ГЪЗ И ЩЕ ЗАПЕЕ ПАК

Gamzata

Gamzata 09.09.2020 21:57

Super grozna s tiq ustni

лимончело

лимончело 10.09.2020 13:22

некой умрел за тая ковра, айде бе

Бобо

Бобо 11.09.2020 8:44

Искам и малкото ду...е на марийка.перверзна е мръсница та.плюят срещу нея ,ама го лъскат яко на нея.

льога

льога 11.09.2020 11:46

тая ще й въртя като пумпал малко дупе на уя си