Няма да повярвате в какъв дом живее Преслава! (СНИМКИ)

Няма да повярвате в какъв дом живее Преслава! (СНИМКИ)

Дори и да не ви се вярва Преслава предпочита скромен и тих уют още от съвсем малка. Домът й е разположен само на 12 км. от Добрич и в него са се родили и пораснали тя и три години по-голямата ѝ сестра – народната певица Ивелина Иванова, пише „Уикенд”.

В Царевец днес живеят по-малко от 500 човека. Но навремето с двете си ръце и с помощта на приятели, таткото на Песлава - Кольо Иванов, когото всички познават като Кольо Каручката, построил къщата. В изблик на патриотизъм, човекът дори забол националния флаг на покрива, да се знае, че тук живеят истински българи.

За бай Кольо се знае, че е един от фанатизираните фенове на позабравеното „техническо недоразумение” от ГДР – „Трабант”. Бащата на красавицата най-редовно може да бъде засечен на парада на ретро автомобили в Сливен, където винаги се появява със своя трабант, считан за най-стария представител на ГДР марката у нас. „Трабантът ми е голяма гордост. С него возя и внучето, и щерка ми”, щастлив е таткото на звездата на фолка.

Хората в село Царевец знаят, че Кольо Каручката цял живот си е изкарвал прехраната с честен труд като шофьор. От професията му останала и страстта към автомобилите, особено с надпис Made in DDR.

Ето я порасналата дъщеричка на Преслава! (СНИМКИ)

„Бай Кольо много пъти е разправял в селския хоремаг, че заради любовта си към „картонения звяр” спестявал дълги години, за да си купи най-стария модел у нас. „Горд съм с него, и Петя му се радва”, щастлив е Кольо Иванов. Освен че пили гуми на източногерманската легенда из Царевец и Добрич, Кольо Каручката се пускал и в състезания, където биел конкуренцията и вече натрупал толкова отличия, колкото гласовитата му щерка заслужила на сцената.

Родителят на най-оборотната певица в чалгата сам признава, че влага много средства, за да поддържа трабанта в добра кондиция, да го тунингова и поправя. Докато работел често се случвало да профуква цялата си шофьорска заплата за скъпото хоби. Любопитна подробност е, че Преслава, чието истинско име е Петя, преди години се е учила да шофира именно на същия този трабант. И макар днес да има автопарк за милиони, все още помни как са ѝ тракали зъбите в двутактовия мъник./show.blitz.bg

Коментирай

Тони

Тони 29.04.2019 8:50

И какво представлява Преслава?Мангалка с писклив глас,кръчме!

КАГИ

КАГИ 29.04.2019 16:29

ТОНИ, А ТИ ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ. НАПРИМЕР ........

hhh

hhh 30.04.2019 0:31

ДАЕБА СЕЛСКАТА БУЦА - Петя Колева - ФЙ КУРВИТЕ ВИНАГИ СЕ УРЕЖДАТ в БЪЛГАРИЯ ....

nikolai hristov

nikolai hristov 30.04.2019 0:40

Това е България и то отдавна, а сега вече напълно се е циганизирала! А от циганите чакай нещо възвишено....

taka e

taka e 30.04.2019 1:36

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Пепа

Пепа 22.05.2020 21:55

Стига ни занимавайте с тая курва