Ето я порасналата дъщеричка на Преслава! (СНИМКИ)

Ето я порасналата дъщеричка на Преслава! (СНИМКИ)

Фолкдивата още крие лицето на малката Паола

Преслава не може да се нарадва на дъщеричката си, но въпреки че от раждането й са минали вече 8 месеца, все още крие лицето й.

Наскоро поп фолк дивата разходи момиченцето си в Южния парк, вдъхновена с добро настроение от пролетните слънчеви лъчи. Впечатление направи обаче, че на всички снимки от разходката на двете дами, малката Паола е в гръб.

Явно някакво суеверие тресе певицата, която все още не желае да показва детето си, за разлика от повечето си колежки в жанра, които само чакат да се похвалят с красивите си наследници.

Колеги се възмутиха от Преслава! (ВИДЕО)

Въпреки че е майка отскоро, Преслава успява и много да пътува - най-вече в планината, където явно се зарежда с енергия. Наскоро даже тя изкачи връх Вола.

Припомняме, че певицата изкара и почти цялата си бременност в пътешествия и здравословен режим. Често публикуваше снимки от фитнес залата и преходите в планината./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 27.04.2019 17:52

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

българка

българка 28.04.2019 12:28

Да сте живи и здрави! Бебчето да е с голям късмет.