Колеги се възмутиха от Преслава (ВИДЕО)

Колеги се възмутиха от Преслава (ВИДЕО)

Певицата Преслава се оказа лош избор за кума на сватбата на Софи Маринова и Гринго, коментираха гостите на младоженците. Топ звездата на "Пайнер" беше като че ли по задължение на сватбата и това много й личеше и придаде горчив привкус на празненството. 

През деня известанта кума не спря да пуска лайфове от взимането на булката до влизането в ресторанта. И оттам насетне певицата заспа. Всички колеги на Софи се изредиха да пеят и да придадат от своето настроение на гостите. Всички бяха изненадани, че кумата така и не стана да пее.

Глория, Тони Стораро, Константин, Бони, Роксана, Тони Дачева, Илиян и останалите изпълнители изпяха поне по една песен за младото семейство, докато Преслава предпочете да си почива на масата. 'Може ли такова нещо, кумата да не изпее една песен", възмушаваха се колегите. 

Голям гаф на сватбата на Софи и Гринго!

Оказа се, че все пак Преслава е взела микрофона към 3,30 сутринта и от място е запяла известна турска песен. И с това е приключила поздравленията. Нито пък се раздаде на дансинга, както сме свикнали да я виждаме. Единствено стана да играе по време на даровете, които по стара българска традиция трябваше да откупи. През останалото време Преслава гледаше в една точка и от време на време се прозяваше и видимо нямаше търпение събитието да приключи./show.blitz.bg

 

Коментирай

ДЕЛЯНА

ДЕЛЯНА 28.03.2019 10:51

КУМАТА С ЧЕРНА РОКЛЯ НА СВАТБА-ХИЧ Я НЯМА ТАЗИ КРЪЧМАРКА,А КАКВИ ЧУПКИ ПРАВИ НА КЮЧЕКА-ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ

РУМЕН

РУМЕН 28.03.2019 11:35

НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСА, ДЪРЖА СЕ НА НИВО И Е МНОГО НЕЖНА И МНОГО КРАСИВА

valia

valia 28.03.2019 14:44

Гостите вместо да изживеят събитието, се изживяват на оператори, снимат ли снимат, хората са си наели професионален оператор, вашата роля е друга, тия социални мрежи ни побъркаха.

dev1l666

dev1l666 28.03.2019 16:26

Крема къде е аксаковската брантия и Мирю лопатара ?? всеизвестни випове на село аксаково

visvoer

visvoer 01.04.2019 1:58

КВИ ТЪПОТИЙ ПИШЕТЕ БЕ МИШКИ...