Няма да повярвате какво направи Есил Дюран в гората СНИМКИ

Няма да повярвате какво направи Есил Дюран в гората СНИМКИ

Фолкпевицата Есил Дюран не може да се оплаче от скука. И навсякъде успява да прикове вниманието върху себе си. Точно това направи по време на зимната си разходка в Боровец. 

Всички туристи се хванаха за главата от лудориите, които бившата пайнерка сътвори пред техните погледи. В рамките на деня Есил сътвори толкова много неща, а част от тях увековечи в снимки, които веднага намериха място на нейния профил във "Фейсбук". 

"Златното правило на живота: не се безпокой от това, което не е по силите ти да промениш, приеми ситуацията такава каквато е! В края на краищата ние не се опитваме да променим времето, а просто се обличаме според него", написа певицата под интересните фотоси. 

Есил е любител на лятото и красивите морски плажове, но умело умее да се адаптира към дадената ситуация. И използва зимната приказна за приятна разходка в Боровец в приятна компания - приятели и мъжът й Борис. 

Компанията първо се насладила на карането на ски, като певицата предпочитала да шпори снега с моторна шейна, вместо да се бъхти със ските и щеките. След това се качили за бърза конна езда, а накрая запалили огън и си направили пикник с току-що изпечени мръвки на скарата. 

Очевидци разказват, че певицата се държала доста освободено и непрекъснато скачала да целува съпруга си, който бил доста обран в емоциите си./show.blitz.bg

 

Коментирай

Лейла

Лейла 30.01.2021 15:04

Не разбирам, още преди 10 години като участваше в риалити форматите изглеждаше в лице на 50 и с много лоша кожа, широки пори, бръчки итн - тука изведнъж гладка като 20 годишна мацка. Някой май се е поувлякъл с фотошопа.

ха ха Хо

ха ха Хо 30.01.2021 21:21

Горката комплескарка.Търкаля се по нанадилнището като Ваня Червенкова.Фотошопират се за да изглеждат като 20 годишни инфантилки.Лъжат само себе си.

Proktolog

Proktolog 31.01.2021 14:40

Iz..sra se?

Коци

Коци 02.02.2021 15:04

Няма по противна комплексарка от Емилия Дюранова..... да така трябва да се казваш, иначе марш в Турция. Дърта уруспия.

Гост

Гост 02.02.2021 15:09

Есил ли си, миндил ли си, голяма грозотия си. Стани пред огледалото, осмисли това, което виждаш и изчезни завинаги.

дария

дария 11.02.2021 13:26

готина е